Mijn naam is Annemiek le Noble

“ Live is love. All else is imagined confusion” - Byron Katie

annemiek

Passie

Sinds 20 jaar werk ik met heel veel plezier als coach, trainer, masseur en fysiotherapeut. Ik geniet er van om met de ander te verbinden, de ander aan te raken en samen met de ander tot positieve inzichten te komen. Het raakt mij diep als ik zie hoe mensen vanuit hun basis weer de mogelijkheden in hun leven zien, de verantwoordelijkheid hiervoor nemen en hun balans en plezier hervinden.

 

Mijn eigen groei en verbinding

Ook voor mij is het een dynamisch proces om in verbinding te blijven met mezelf, vanuit die basis met de ander te verbinden en in balans te zijn. Sporten, in de natuur zijn, plezier maken maar ook bewustwording door middel van zelfreflectie en onderwijs volgen of ondersteuning zoeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zijn daarom structurele onderdelen van mijn leven geworden.

 

coaching

Coaching & Training

Na wat pittige uitdagingen in mijn jonge volwassen jaren ben ik mezelf met veel motivatie gaan ontwikkelen in mentale en energetische processen die mij helpen bewust te zijn en daarmee (terug) te brengen in mijn basis. Het was hier dat ik mijn ‘aha moment’ beleefde. Binnen de training van Marshal Rosenburg, compassionate communication (NVC), viel alles voor mij op zijn plek. Vanaf dat moment was voor mij alles terug te voeren naar verbinding. Verbinding met mezelf, mijn gevoelens, behoeften en gedachten, uiteraard zowel fysiek als mentaal, en verbinding met de ander. Aangezien verbinding dynamisch is, zijn groei en ontwikkeling onontbeerlijk hierbij.

masssage

Massage

Tijdens mijn opleiding fysiotherapie kwam ik uiteraard in aanraking met het vak massage en ontdekte ik mijn passie voor aanraking, de fysieke vorm van verbinding. Ik merkte dat ik er intens veel plezier aan beleef om de ander te mogen aanraken. Daarom heb ik de jaren daarna verschillende scholingen gedaan op het gebied van massage en is massage de afgelopen 20 jaar altijd een dankbaar onderdeel geweest van het werk dat ik doe..

physio

Fysiotherapie

Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik graag met mensen wilde werken en dat welzijn en beweging uitgangspunten zouden zijn binnen dit werk. Fysiotherapie gaan studeren was daardoor een logische keuze. Met veel plezier en zingeving heb ik deze opleiding gevolgd.

In mijn werk als fysiotherapeut en nascholing kreeg ik de kans om mij verder te specialiseren in lage rugklachten, bekkenbodemproblemen, bekkeninstabiliteit en zwangerschap. Hierbij deed ik de kennis en ervaring op dat het bekken en de lage rug de basis zijn van zowel lichaam en geest. Stevig in je basis kunnen staan is fundamenteel om liefdevol dus positief en met vertrouwen in het leven te staan.